Nieuws
Vertrouwen in SPF nog hoger Gepubliceerd op: 19-09-2019 Het in mei uitgevoerde onderzoek laat zien dat het vertrouwen van de deelnemers in het pensioenfonds SPF nog hoger is geworden.

Van de deelnemers heeft 85% vertrouwen in SPF (was 76% in 2016). Het gemiddelde rapportcijfer van SPF is gestegen naar 7,6 (was 7,2 in 2016). Ook de communicatie van SPF krijgt een 7,6 (was 7,4 in 2016).

Het aantal deelnemers dat aangeeft zich zorgen te maken over de financiële situatie van het fonds is gedaald naar 46% (was 60%), waarbij voor 63% de grootste zorg is dat men straks minder pensioen krijgt uitgekeerd dan nu wordt aangegeven (was 68%).

Keylane heeft het deelnemersonderzoek in opdracht van SPF uitgevoerd onder de medewerkers van SABIC. Voor de doelgroep is een apart onderzoek in het Nederlands en Engels aangeboden. We bedanken iedereen die de tijd heeft genomen om het onderzoek in te vullen. De resultaten worden gebruikt om de pensioencommunicatie en dienstverlening verder te verbeteren.

Alle resultaten van het deelnemersonderzoek zijn hier te vinden.

Er is geen poll actief
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord