Nieuwsberichten

 
Hernieuwde kennismaking met Maurice Pelsers als bestuurslid van SPF Gepubliceerd op: 22-12-2022

Terug van weggeweest

Maurice Pelsers.png (645 KB)

In de nieuwsbrief van oktober stonden we stil bij het afscheid van Guido Croonen als bestuurder en de vacature die hierdoor in het bestuur van SPF ontstond.

De werkgever droeg ter invulling van de vacature Maurice Pelsers voor als bestuurslid bij SPF. Dit betekent een hernieuwde kennismaking. Hij was namelijk van januari 2009 tot en met juni 2015 al bestuurslid bij SPF.

Het bestuur is blij met de voordracht en benoeming van Maurice als bestuurder omdat hij in het verleden aantoonde een bekwaam en gedreven bestuurder te zijn.

Voor degenen die hem als SABIC-medewerker niet kennen.
Maurice is sinds 2007 in dienst bij SABIC en is nu werkzaam als Senior Manager bij Petrochemical Pipeline Services B.V.  De eerste 10 jaar was hij werkzaam binnen de afdeling Supply Chain Solids. Hij werkte daar achtereenvolgens als Supply & Inventory Manager, Project Manager en Procurement Manager voor het Europese bulktransport. Daarna was hij werkzaam als Senior Accountmanager binnen de Sales afdeling voor de Polymeren afdeling. Begin 2021 maakte hij de overstap naar PPS B.V.

Wij heten Maurice van harte welkom en wensen hem veel succes.

Jouw mening telt!
De nieuwsbrief van SPF (verschijnt 4x per jaar) lees ik .....