Nieuws
We zijn er voor elkaar Gepubliceerd op: 26-03-2020 Het zijn onzekere tijden waarin onze gezondheid voorop staat.

Het openbare leven, ons sociale leven, ligt stil. Kinderen gaan niet meer naar school, waar mogelijk werkt iedereen thuis en we vermijden sociale contacten. Dat raakt ons allemaal en vergt ook veel flexibiliteit en veerkracht. Het zorgt ook voor saamhorigheid en er ontstaan mooie initiatieven zoals boodschappen doen voor elkaar en allerlei diensten die door ondernemers worden aangeboden. Onze waardering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt.

SPF zorgt voor je pensioen
Bij SPF werken we ondertussen door voor jullie pensioen. Het bestuur en de medewerkers van onze dienstverlener DSM Pension Services zetten zich volledig en vol overgave in om ervoor zorg te dragen dat het vermogen van het fonds zo goed mogelijk wordt beheerd. Dat alle overige processen worden uitgevoerd. En dat we bereikbaar zijn en blijven. De pensioenen worden vanzelfsprekend gewoon uitbetaald. De medewerkers van de Pension Desk doen er vanaf hun thuisadres alles aan om jullie vragen te beantwoorden via telefoon en e-mail. Ook papieren post ontvangen en versturen we nog.

Zo zorgen we er samen voor dat we alle maatregelen nemen die nodig zijn om het corona virus te bestrijden en met name de kwetsbare groepen in onze samenleving te beschermen.

Via onze website blijven we je op de hoogte houden.

Voor nu wensen wij jullie alle sterkte en gezondheid toe.


Het bestuur van SPF

Er is geen poll actief
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord