Nieuwsberichten

 
Aandacht voor je pensioen Gepubliceerd op: 07-11-2023

Landelijke Pensioen3daagse

logopensioen3daagse_gr.jpg (706 KB)Tijdens de Pensioen3Daagse begin november, is er extra aandacht voor jouw pensioen. Waarom? Omdat dingen die in je leven gebeuren, direct gevolgen kunnen hebben op jouw pensioen.
Ook bij SPF vinden we het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van wat er voor je geregeld is voor later.

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen je hele leven door actueel. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen/trouwen, krijgt een kind, gaat uit elkaar of je krijgt onverhoopt met een overlijden in je gezin te maken. Deze levensgebeurtenissen kunnen gevolgen hebben op jouw pensioen. We hebben een paar dingen voor je op een rij gezet. Wat is pensioen?
En welke levensgebeurtenissen kunnen invloed hebben op je pensioen?
Klik hier voor het overzicht.

Podcast

Podcast SPF.jpg (41 KB)Je kunt ook luisteren naar onze podcast gemaakt tijdens de vorige Pensioen3Daagse. Aan het woord zijn Mark Gerards en Alfred Kool, beide communicatieadviseurs bij DSM Pension Services. Zij praten over de volgende vier onderwerpen:

1. Je krijgt levenslang pensioen
2. Pensioenfondsen maken geen winst
3. Je krijgt meer pensioen dan je hebt ingelegd
4. Nederland heeft een van de beste pensioenstelsels in de wereld

Klik hier en luister naar het gesprek.

Meer informatie nodig?

Met behulp van ‘Mijn SPF Pensioen' en de informatie op onze website krijg je meer inzicht in wat er geregeld is voor later.

Je bezighouden met pensioen is niet het makkelijkste om te doen. Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd terecht bij de Pension Desk. Ze helpen je graag!

Jouw mening telt!
De nieuwsbrief van SPF (verschijnt 4x per jaar) lees ik .....