Nieuws
Pascal Wolters nieuwe voorzitter SPF Gepubliceerd op: 19-11-2018 Pascal Wolters wordt vanaf 1 januari 2019 de nieuwe voorzitter van SPF.

Hij volgt Jo Mastenbroek op die deze functie twee jaar heeft vervuld. Pascal heeft geen verleden bij SABIC, hij wordt aangesteld als onafhankelijk voorzitter. Voor deze externe invulling is door het bestuur gekozen omdat de veeleisende functie van voorzitter nauwelijks meer te combineren valt met de reguliere werkzaamheden binnen de onderneming.

Pascal heeft ruime ervaring bij zowel pensioenfondsen als ook pensioenuitvoerders opgedaan. Onder andere in de meer dan 16 jaar waarin hij bij ABP/APG diverse rollen heeft gehad op het gebied van vermogensbeheer, pensioenen en ondersteuning. Als bestuurder op voordracht van GGZ Nederland deed Pascal ervaring op in het bestuur van Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

En vanaf mei 2018 als expert bestuurder bij Pensioenfonds Openbaar Vervoer.

Pascal woont in Heerlen samen met partner Mijntje en zijn twee kinderen.

In onze nieuwsbrief van december stellen we Pascal verder voor en gaan ook dieper in op de keuzes rondom de bestuurssamenstelling.

Er is geen poll actief
Deze website gebruikt cookies om te kunnen functioneren en het gebruik te analyseren teneinde het gebruiksgemak te verbeteren.Akkoord