Basispensioenregeling

Als werknemer bouw je pensioen bij ons op. Elke werkgever heeft zijn eigen regeling. In dit 'Pensioen 1-2-3' lees je wat je wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als je van baan verandert.
Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over je pensioen. Die vind je wel op mijnpensioenoverzicht.nl en in 'Mijn SPF Pensioen’ op de website van SPF.
Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, vind je op onze webpagina 'Duurzaam en verantwoord beleggen'.

Pensioenvergelijker

De gegevens van Pensioen 1-2-3 kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van twee verschillende pensioenregelingen te vergelijken. Daarvoor is de ‘Pensioenvergelijker’ ontwikkeld. Klik hier om naar de Pensioenvergelijker te gaan.
Aan de hand van de vijf stappen van Pensioen 1-2-3 worden vragen gesteld over de belangrijkste onderdelen van een pensioenregeling. In de Pensioenvergelijker van SPF zijn de vragen voor de eigen regeling al beantwoord. De vragen van een andere regeling zijn te beantwoorden door gebruik te maken van de Pensioen 1-2-3 van een ander pensioenfonds. 

Wat vind je in laag 1, 2 en 3

Pensioen SPF.png (9 KB)

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen. Dit is laag 1. Hierin lees je in het kort de belangrijkste informatie over jouw pensioenregeling. Wil je meer weten? Klik dan op 'meer informatie' binnen laag 1. Je komt dan in laag 2. Daar vind je meer informatie over alle onderwerpen uit laag 1. In laag 3 vind je juridische en beleidsmatige informatie van SPF.