Nettopensioenregeling

Als werknemer bouw je pensioen op bij SPF. In Pensioen 1-2-3 lees je wat je wel en niet krijgt in onze Nettopensioenregeling. De Nettopensioenregeling van SPF is vrijwillig en een aanvulling op je basispensioenregeling bij SPF. Je werkgever biedt je deze aanvullende regeling aan als het vaste deel van je inkomen hoger is dan € 112.189 (grensbedrag 2021).

Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over je pensioen. Die vind je wel op mijnpensioenoverzicht.nl en in 'Mijn SPF Pensioen’ op de website van SPF.
Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, lees je in ons duurzaamheidsbeleid.

Om de pensioenregeling voor je uit te voeren, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig mee om en houden ons aan de privacywetgeving. Je kunt hier meer over lezen op onze website.

Wat vind je in laag 1, 2 en 3 (NPR)

Pensioen SPF.png (9 KB)

Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen. Dit is laag 1. Hierin lees je in het kort de belangrijkste informatie over de Nettopensioenregeling van SPF. Laag 1 ontvang je van ons als je werkgever je aanmeldt bij SPF of wanneer je brutosalaris hoger is dan het grensbedrag. In laag 2 vind je meer informatie over alle onderwerpen uit laag 1. In laag 3 vind je juridische en beleidsmatige informatie van SPF.